​   98 23 25 28     30 98 35 09     kjk@digitalmail.dk

Renovering er et grundigt og effektivt tømrerarbejde​

Har du længe leget med tanken om renovering af det gamle hus? Hos Bratskov Tømrer- og Snedkerforretning ApS er vi specialister i renovering af hele eller dele af ejendomme i Brovst, Aabybro og i andre byer inden for en radius på 35 kilometer.

Uanset størrelsen på den tiltænkte renovering er vi klar til at hjælpe dig godt og sikkert igennem, så du ender ud med det ønskede resultat. Vi er et erfarent tømrerfirma med 30 års erfaring.

Gennem tiderne har vi hjulpet mange kunder med grundigt og effektivt tømrerarbejde, som har øget værdien af deres hus. Vi hjælper også gerne dig med at realisere dine drømme.

Professionel renovering med fokus på kvalitet

Vil du være sikker på, at du får udført en god og professionel renovering af dit hus, er vi hos Bratskov Tømrer- og Snedkerforretning ApS meget erfarne i alle henseender, hvad angår tømrerarbejde. 

Har du særlige ønsker, er vi meget imødekommende, da vi er til for at gøre dine boligdrømme til virkelighed. Har du behov for rådgivning i forbindelse med den totale renovering, eller gælder det valg af materialer? 

Hos os får du kompetent sparring, og vi er meget lydhøre over for dine ønsker og krav.

Lad os om det hele, og slip for bekymringer

Når du bestiller renovering hos os, kan du slippe alle bekymringerne. Vi tilbyder at varetage totalentreprisen fra start til slut, så du ikke skal røre en finger. Du undgår byggerod, og vi optimerer dit hus med de bedste materialer, som er skabt til at holde i mange år. 

Dit hus bliver opdateret til en ny og bedre version af sig selv – og samtidig stiger værdien af dit hus. Der er kun fordele ved at få udført en professionel renovering, da du sparer både tid og penge ved at få gjort det rigtigt første gang. 

Uanset om det er køkkenet, stuen, værelser eller lofter, der trænger til renovering, er vi parate med værktøjskassen.

Få et tilbud på din renovering

Kontakt os ganske uforpligtende for at høre, hvad vi kan gøre for jer og modtag et uforpligtende tilbud på en renovering. Ring på telefon 98 23 25 28 eller 30 98 35 09, eller skriv en e-mail til kjk@digitalmail.dk​

​Firmainformation

Bratskov Tømrer- og Snedkerforretning ApS

CVR: 10141699

adresseinformation

kontaktinformation

Telefon: 98 23 25 28

Telefon: 30 98 35 09