​   98 23 25 28     30 98 35 09     kjk@digitalmail.dk

Nyt tag i en god og solid kvalitet​

​Trænger huset til nyt tag? Hos Bratskov Tømrer- og Snedkerforretning ApS er vi specialister i tagrenovering, reparation og vedligeholdelse af tagkonstruktioner samt udskiftning af nyt tag, og vi tilbyder vores service i Brovst, Aabybro og inden for 35 kilometer radius. 

Vi er et rutineret tømrerfirma med 30 års erfaring i værktøjskassen, som kan hjælpe dig med at få lagt nyt tag på eller få udbedret de ømme punkter, således at der atter er beskyttelse mod vind og vejr.

Det er altid en god investering med
​nyt tag

Særligt på ældre huse kan det være en god investering at få tjekket taget med jævne mellemrum. Sådan kan du sikre, at der ikke pludselig er hul eller revner i taget, som potentielt kan være skadelige for hele tagkonstruktionen. 

​Er der utætheder, bør disse jævnligt få et grundigt eftersyn, således at du ikke en dag kommer hjem til en grim overraskelse. Dårlig ventilation kan medvirke til svamp, og tilstoppede tagrender kan give fugtskader.

Vil du slippe af med alle disse bekymringer, er et nyt tag svaret. Her skal du ikke længere spekulere på, om det holder en vinter til.

Få en kyndig rådgivning og kvalitetsløsning

Alle er bedre tjent med et nyt tag, og det kan vi hjælpe med. Vi tilbyder også kyndig rådgivning, så vi sammen finder en god kvalitetsløsning, der passer til dit budget. 

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på nyt tag, så kan vi kontaktes på telefon 98 23 25 28 eller 30 98 35 09, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til kjk@digitalmail.dk​

​Firmainformation

Bratskov Tømrer- og Snedkerforretning ApS

CVR: 10141699

adresseinformation

kontaktinformation

Telefon: 98 23 25 28

Telefon: 30 98 35 09