​   98 23 25 28     30 98 35 09     kjk@digitalmail.dk

Tilbygning til private og erhverv​

​Går du og overvejer at få lavet en tilbygning til dit hus? Hos Bratskov Tømrer- og Snedkerforretning ApS laver vi kvalitetstilbygninger til huse, villaer, sommerhuse og erhvervsbygninger i Brovst, Aabybro og inden for en radius på 35 kilometer. 

Hvis du går og drømmer om en udvidelse af huset, er en tilbygning et godt tiltag, der giver mere plads og frirum. Det øger husets værdi, og du kan få det ekstra værelse, kontor eller andet, som du længe har drømt om. 

Vi er et tømrerfirma med 30 års erfaring, og som har hjulpet mange kunder med at lave en flot tilbygning, hvilket indebærer:

Professionel rådgivning om tilbygning

Har du brug for inspiration og hjælp til tegningerne i forbindelse med en tilbygning, er vi klar med kyndig og kompetent rådgivning, så vi kan finde den ideelle løsning, som lever op til jeres krav og ønsker. 

Vi tilbyder at stå for hele projektet, men vi er også klar til at yde assistance i forbindelse med mindre dele. Lige meget hvor stor eller lille din tilbygning er, har den lige stor betydning hos os.

Vi leverer solidt tømrerarbejde, så du får den perfekte tilbygning, som du har drømt om i årevis.

Vi bygger sammen og ikke til

Ønsker du en flot tilbygning, er vi eksperter i at få det til at passe sammen med den eksisterende bebyggelse. Vi tager naturligvis hensyn til, hvilke materialer der er på huset, så vi får det til at matche med det nye. 

Det gælder alt fra tag til vinduer og døre. Når du skal have lavet en tilbygning til et ældre hus, kan det selvfølgelig ikke undgås, at du kan se, hvilken del der er helt ny. 

Men vi får det til at se flot ud, så du får et nydeligt resultat. Vi sikrer altid, at kvaliteten er i top, hvorfor vi følger opgaven helt til dørs – fra start til slut.

Ring for et uforpligtende tilbud på telefon 98 23 25 28 eller 30 98 35 09, du kan også skrive en e-mail til kjk@digitalmail.dk​

​Firmainformation

Bratskov Tømrer- og Snedkerforretning ApS

CVR: 10141699

adresseinformation

kontaktinformation

Telefon: 98 23 25 28

Telefon: 30 98 35 09