​   98 23 25 28     30 98 35 09     kjk@digitalmail.dk

Døre og vinduer i bedste kvalitet​

Trænger huset til nye døre og vinduer, er vi hos Bratskov Tømrer- og Snedkerforretning ApS specialister i udskiftning og montering af nye. 

Ved udskiftning af døre og vinduer tilbyder vi både levering og udskiftning med færdige elementer fra Danmarks førende fabrikanter. 

Vi kører i Brovst, Aabybro samt inden for en radius på 35 kilometer, hvor vi i 30 år har gjort både private og erhvervskunder glade og tilfredse. Vi er et utrolig kompetent tømrerfirma, som har ekspertise inden for døre og vinduer.

God investering med nye døre og vinduer

Er der vinduer og døre i huset eller i firmaet, som skal skiftes på grund af punktering, slid eller indbrud, udskifter vi alle typer ruder og termoglas med omhu og respekt for rammerne. 

Det kan næsten ikke undgås, at du på et eller andet tidspunkt vil komme ud for, at du skal have skiftet døre og vinduer eller for den sags skyld glasset i dem.​

Bor du i et ældre hus, kan du med fordel gøre udskifte dine døre og vinduer, da det vil give nyt liv og øge værdien af dit hus. Det er en god investering, som før eller siden er tjent ind igen.​

Har du haft indbrud, eller er der blevet begået hærværk, dækker vi godt af, så der ikke kommer kulde ind. Vi kan hurtigt bestille nyt glas hjem, så du kan føle dig tryg igen.

Spar penge på varmeregningen med
​en montering

Ved at få monteret nye døre og vinduer kan du spare penge på varmeregningen, da nutidens vinduer og døre er tætte og robuste. De er designet til at kunne holde i mange år i al slags vejr, og du kan få dem, så de er vedligeholdelsesfrie.

Har du brug for rådgivning, eller er du i tvivl om, hvilke vinduer eller døre du skal vælge, er vi gerne behjælpelige med at finde den rette løsning til dig. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 98 23 25 28 eller 30 98 35 09, du kan også skrive på e-mail kjk@digitalmail.dk​

​Firmainformation

Bratskov Tømrer- og Snedkerforretning ApS

CVR: 10141699

adresseinformation

kontaktinformation

Telefon: 98 23 25 28

Telefon: 30 98 35 09